Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își așteaptă primele de risc
26.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 433

Angajații din Sănătate care se află în prima linie în lupta cu COVID-19 își așteaptă banii promiși de președintele Klaus Iohanis. Este vorba despre o primă de risc, în valoare de 2.500 de lei pe lună. În Olt, sute de cadre medicale se află pe lista celor care vor fi recompensați pentru că ajuta la tratarea bolnavilor de COVID-19.


Sute de angajați de la spitalele din Slatina și Caracal, Serviciul Județean de Ambulanță Olt, ISU și Direcția de Sănătate Publică Olt așteaptă să își primească sporul de risc promis de președinte. La Spitalul Slatina, se încadrează pentru această primă angajați din mai multe secții medicale.
Și angajații de la Ambulanță își așteaptă prima de risc.
Dacă pentru lunile mai și aprilie, banii vin de la Uniunea Europeană, pentru luna martie fondurile vor fi alocate printr-un parteneriat între Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Personalul medical este cel mai expus riscului de îmbolnăvire de COVID-19. Ei sunt în prima linie a luptei, intră primii în contact cu pacienții și îi tratează pentru această infecție periculoasă. Potrivit statisticilor, aproape un sfert dintre bolnavii de COVID-19 din România sunt cadre medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE