Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Helpline la Spitalul Slatina pentru COVID -19
27.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7634

Spitalul Județean de Urgență Slatina vine în sprijinul oamenilor în această situație de criză, provocată de COVID -19. Astfel, începând de astăzi a fost deschisă o linie telefonică de urgență, la care cetățenii pot cere informații, dar și consiliere psihologică, pentru a trece mai ușor peste această situație dramatică.


Helpline la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Unitatea medical, în parteneriat cu Colegiul Psihologilor din România – Filiala Olt a pus la dispoziția oamenilor o linie telefonică de urgență, în contextul răspândirii COVID-19.
Numărul de telefon la care oamenii pot suna, de luni până vineri, între orele 08:00 – 14:00, este 0757.309.555
Va răspunde un specialist care vă oferă informațiile necesare pentru a trece mai ușor peste această perioadă.
De asemenea, pentru a diminua disconfortul psihologic și a preîntâmpina apariția ulterioară a unor afecțiuni de natură psihiatrică, cei aflați în carantină instituționalizată vor fi evaluați psihologic de la distanță, prin instrumente de comunicare prin internet. Și ei vor primi recomandări adaptate problematicii identificate de psihologi sau psihiatri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020