Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de gripă la Spitalul Slatina
07.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8756

Este stare de alertă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce numărul cazurilor de viroze și gripă a crescut în ultimele zile. Aproape 50 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, iar medicii spun că este perioada de vârf. În prezent, este restricționat accesul aparținătorilor și cel al vizitatorilor pe toate secțiile Spitalului Slatina, iar la nivel național este declarată epidemie de gripă.


La Spitalul Județean de Urgență Slatina, pacienții, dar și aparținătorii purtau măști de protecție, în această dimineață. Unii le-au primit din spital, alții le-au cumpărat de la farmacie de teama gripei, care face ravagii și în județul Olt. Pe toate secțiile unității medicale a fost restricționat accesul aparținătorilor, pentru prevenirea extinderii gripei.
Zeci de olteni, majoritatea copii, au fost diagnosticați cu gripă, iar multe alte persoane sunt suspecte de această boală. Medicii așteaptă să primească rezultatul a zeci de probe recoltate de la pacienți.
Medicii recomandă purtarea măștilor de protecție chiar și pe stradă, la cumpărături sau în locurile aglomerate. Atenție, însă, trebuie purtate corect, pentru că altfel virusul poate fi contactat și cu mască.
Medicii recomandă în continuarea vaccinarea împotriva gripei. Vaccinul este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE