Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alți trei copii, suspecți de gripă
22.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2592

Încă trei copii sunt suspecți de gripă, în județul Olt. Este vorba despre 2 elevi și un preșcolar de la trei unități din municipiul Slatina, care au fost depistați pozitiv la testele rapide, efectuate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Copiii nu a fost internați, ci urmează tratament acasă. Ieri, un alt școlar a fost depistat cu gripă.


Noi suspiciuni de gripă, în județul Olt. După ce, ieri, un elev de la Școala „George Poboran“ din Slatina a fost depistat pozitiv la testul rapid pentru gripă, astăzi, încă trei copii au primit același rezultat. Este vorba despre doi elevi: unul tot de la „Poboran“, iar celălalt de la Școala „Eugen Ionescu“ și un preșcolar de la Grădinița nr.7.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt așteaptă rezultatele analizelor trimise la Institutul Cantacuzino din București, care vor confirma sau infirma diagnosticul de gripă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020