Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări pentru ambulatoriul de la Drăgănești
09.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7869

Încep angajările pentru Ambulatoriul de la Drăgănești Olt, care va fi redeschis în această primăvară. Mai multe posturi de asistent medical și infirmier vor fi scoase la concurs, personalul urmând să lucreze pe cele patru secții care vor funcționa. Medici specialiști de la Spitalul Slatina vor merge zilnic acolo, pentru a consulta pacienții, care vor fi programați.


Se redeschide Ambulatoriul de la Drăgănești Olt. Inițiativa aparține Consiliului Județean, care a luat această decizie ca urmare a adresabilității crescute a pacienților din zona respectivă. Astfel, în câteva săptămâni vor fi scoase la concurs mai multe posturi, urmând să înceapă angajările.
Clădirea a fost reabilitată în perioada 2016-2018 și este gata să fie deschisă. Peste două milioane de lei a alocat Consiliul Județean pentru dotarea și modernizarea imobilului în care va funcționa Ambulatoriul din Drăgănești Olt. Printre serviciile medicale oferite se află cele destinate copiilor și bolnavilor de diabet.
În plus, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă la Slatina pentru a-și face analize, în cadrul Ambulatoriului din Drăgănești va funcționa și un laborator medical.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024