Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări pentru ambulatoriul de la Drăgănești
10.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6466

Încep angajările pentru Ambulatoriul de la Drăgănești Olt, care va fi redeschis în această primăvară. Mai multe posturi de asistent medical și infirmier vor fi scoase la concurs, personalul urmând să lucreze pe cele patru secții care vor funcționa. Medici specialiști de la Spitalul Slatina vor merge zilnic acolo, pentru a consulta pacienții, care vor fi programați.


Se redeschide Ambulatoriul de la Drăgănești Olt. Inițiativa aparține Consiliului Județean, care a luat această decizie ca urmare a adresabilității crescute a pacienților din zona respectivă. Astfel, în câteva săptămâni vor fi scoase la concurs mai multe posturi, urmând să înceapă angajările.
Clădirea a fost reabilitată în perioada 2016-2018 și este gata să fie deschisă. Peste două milioane de lei a alocat Consiliul Județean pentru dotarea și modernizarea imobilului în care va funcționa Ambulatoriul din Drăgănești Olt. Printre serviciile medicale oferite se află cele destinate copiilor și bolnavilor de diabet.
În plus, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă la Slatina pentru a-și face analize, în cadrul Ambulatoriului din Drăgănești va funcționa și un laborator medical.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020