Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina: UPU Pediatrie, funcțională
09.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4465

Biroul de internări pentru Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina nu mai este supraaglomerat, începând de luna aceasta. A fost înființat Serviciul UPU Pediatrie, iar micuții care ajung la spital cu urgențe medicale sunt acum consultați de medicul specialist care lucrează aici. Noul compartiment funcționează deocamdată cu un singur medic, urmând să fie angajați alți trei specialiști.


S-a deschis UPU Pediatrie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Noul serviciu funcționează la parterul corpului central al spitalului, în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Deocamdată, un singur medic lucrează acolo, iar programul este doar în prima parte a zilei.
După-amiaza și noaptea, urgențele sunt asigurate tot de medicul de gardă, prin biroul de internări de la Pediatrie. Însă această situație va dura maximum o lună, întrucât vor mai fi angajați alți trei medici pediatri, spune managerul Spitalului, Cătălin Rotea.
Reprezentanții Spitalului Slatina spun că înființarea acestui serviciu este un proiect important al unității medicale și, totodată, o mare realizare. Pediatrii slătineni au solicitat în nenumărate rânduri înființarea UPU Pediatrie, întrucât erau asaltați de numărul mare de prezentări. Părinții așteptau aici, ținându-și copiii bolnavi în brațe, chiar și două –trei ore, în timp ce medicii erau solicitați și pentru tratarea pacienților internați.. A fost amenajată o cameră modernă cu aparatura și echipamentele necesare, unde pot fi recoltate analize și se pot administra perfuzii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020