Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe extinderea Spitalului Schitu
19.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 939

Încep lucrările la noul Pavilion de Geronto-Psihiatrie de la Spitalul Schitu Greci. Acesta va avea 50 de paturi, va fi o clădire modernă și spațioasă, iar lucrările vor dura trei ani. Valoarea proiectului se ridică la 44 de miliarde de lei vechi, banii fiind alocați de Consiliul Județean Olt.


Începe extinderea Spitalului de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. În câteva zile vor demara lucrările pentru construirea noului pavilion de Geronto-Psihiatrie. Este vorba despre două secții medicale care vor fi înființate aici: una pentru bătrânii cu problemele psihice, iar cealaltă, pentru tratarea persoanelor dependente de alcool și droguri.
Ideea înființării noului pavilion a venit ca urmare a adresabilității crescute. În plus, reprezentanții spitalului spun că și-au dorit și o diversificare a serviciilor medicale oferite.
Extinderea Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci va aduce beneficii nu doar pacienților care vor fi tratați aici, ci și spitalului. Unitatea medicală va trece la un nivel superior.
Proiectul are ca termen de execuție trei ani. Valoarea se ridică la 44 de miliarde de lei vechi, sumă ce va fi alocată etapizat în următorii ani de Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE