Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Secție de Oncologie modernă la Slatina
23.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 695

Spitalul Slatina are acum o secție de Oncologie modernă. Întreg etajul a fost complet reabilitat și dotat cu mobilier nou, iar saloanele au tot necesarul pentru tratarea pacienților în cele mai bune condiții. Astăzi a avut loc vizita de lucru a autorităților, la finalizarea lucrărilor. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, au mers să vadă cum arată noua secție de Oncologie de la Spitalul Slatina.


S-au încheiat lucrările la Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, una dintre specialitățile medicale cu cea mai mare adresabilitate. Proiectul de modernizare a fost unul amplu, iar fondurile au fost alocate de Consiliul Județean si Ministerul Sănătății. Saloanele au fost complet modernizate, au toate dotările necesare și totul este nou. Ele vor fi date în folosință în câteva zile.

Fiecare salon are noptiere noi, aparate de aer condiționat, frigider și televizor. La fiecare pat există dispozitive de conectare la oxigen, pentru pacienții în stare gravă. Băile au fost și ele reabilitate, la fel și cabinetele medicilor și camera de gradă.

Consiliul Județean va continua să finanțeze investițiile în Spitalul Județean, până când întreaga unitate va fi complet modernizată.  

sectie oncologie Spitalul Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020