Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tehnici moderne de tratament, la „Zilele Medicale“
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 180

Medici specialiști din Slatina, Craiova, dar și de la marile clinici din București, au prezentat lucrări ștințifice valoroase la „Zilele Medicale Slătinene“. Ei au vorbit despre malformațiile la copii, reconstrucția piramidei nazale, tratamentul patologiei ovariene la fetițe, adenomul de prostată, dar și multe alte teme medicale, inspirate din cazurile pe care le-au tratat anul trecut.


Zeci de medici tineri, rezidenți, sau aflați la început de drum, au participat la cea de-a doua ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“. Ei au prezentat cazuri de pacienți pe care i-au tratat cu succes la spitalele la care lucrează, metodelele folosite în tratamentul și vindecarea acestora, dar și tehnologia la care au apelat pentru a obține rezultatul cel mai bun. Chiar dacă nu au încă o experiență vastă, tinerii medici care au participat la „Zilele medicale Slătinene“ au ales să prezinte cazuri complexe, ale unor pacienți pe care i-au salvat. Au împărtășit, în acest fel, succesul lor, cu ceilați colegi care au luat parte la eveniment.
Afecțiunile medicale întâlnite la copii, s-au numărat, de asemenea, printre temele alese de medicii care au luat parte la acest eveniment medical important. După fiecare prezentare în parte, medicii au putut învăța lucruri noi, pe care le vor pune în practică.
O lucrare ștințifică de excepție, prezentată tot de un medic tânăr, a avut și Serviciul de Medicină Legală Olt. Maria Raluca Nedelcu este unul dintre specialiștii care au vorbit despre cazurile întâlnite în meseria lor.
Organizatorii își propun ca, în urma acestui eveniment, comeplexiatatea cazurilor tratate la Slatina să crească, iar medicii să aplice noile metode și tehnologii prezentate zilele acestea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE