Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Glicemia, monitorizată cu dispozitive noi
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 628

Lucrări ștințifice elaborate au fost prezentate și astăzi, în cea de-a doua parte, a „Zilelor Medicale Slătinene“. Una dintre temele alese a fost în domeniul diabetului zaharat, o boală tot mai des întâlnită la pacienți de toate vârstele. Medicul Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a vorbit despre acest subiect, prezentând ultimele noutăți în ceea ce privește monitorizarea glicemiei.


O temă de interes, o lucrare de excepție, un subiect important în domeniul Diabetului Zaharat, - „Sisteme de monitorizare continuă a glicemiei“ este subiectul uneia dintre temele dezbătute la „Zilele Medicale Slătinene“. Lucrarea a fost prezentată de medicului Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. A ales acest subiect pentru că tot mai mulți pacienți îi adresează întrebări pe tema respectivă.
Monitorizarea continuă a glicemiei este modalitatea de a măsura și cunoaște în timp real, zi și noapte, nivelul glucozei din sânge. Medicul Andreea Rotaru a explicat cât de importantă este măsurarea glicemiei.
Alți medici au prezentat lucrări în specialitățile Dermatologie, Urologie, Chirurgie Generală și Toracică, Nefrologie, Oncologie și Obstetrică-Ginecologie. Cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“ a fost organizată de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020