Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Glicemia, monitorizată cu dispozitive noi
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 474

Lucrări ștințifice elaborate au fost prezentate și astăzi, în cea de-a doua parte, a „Zilelor Medicale Slătinene“. Una dintre temele alese a fost în domeniul diabetului zaharat, o boală tot mai des întâlnită la pacienți de toate vârstele. Medicul Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a vorbit despre acest subiect, prezentând ultimele noutăți în ceea ce privește monitorizarea glicemiei.


O temă de interes, o lucrare de excepție, un subiect important în domeniul Diabetului Zaharat, - „Sisteme de monitorizare continuă a glicemiei“ este subiectul uneia dintre temele dezbătute la „Zilele Medicale Slătinene“. Lucrarea a fost prezentată de medicului Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. A ales acest subiect pentru că tot mai mulți pacienți îi adresează întrebări pe tema respectivă.
Monitorizarea continuă a glicemiei este modalitatea de a măsura și cunoaște în timp real, zi și noapte, nivelul glucozei din sânge. Medicul Andreea Rotaru a explicat cât de importantă este măsurarea glicemiei.
Alți medici au prezentat lucrări în specialitățile Dermatologie, Urologie, Chirurgie Generală și Toracică, Nefrologie, Oncologie și Obstetrică-Ginecologie. Cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“ a fost organizată de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019