Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Glicemia, monitorizată cu dispozitive noi
13.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 805

Lucrări ștințifice elaborate au fost prezentate și astăzi, în cea de-a doua parte, a „Zilelor Medicale Slătinene“. Una dintre temele alese a fost în domeniul diabetului zaharat, o boală tot mai des întâlnită la pacienți de toate vârstele. Medicul Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a vorbit despre acest subiect, prezentând ultimele noutăți în ceea ce privește monitorizarea glicemiei.


O temă de interes, o lucrare de excepție, un subiect important în domeniul Diabetului Zaharat, - „Sisteme de monitorizare continuă a glicemiei“ este subiectul uneia dintre temele dezbătute la „Zilele Medicale Slătinene“. Lucrarea a fost prezentată de medicului Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. A ales acest subiect pentru că tot mai mulți pacienți îi adresează întrebări pe tema respectivă.
Monitorizarea continuă a glicemiei este modalitatea de a măsura și cunoaște în timp real, zi și noapte, nivelul glucozei din sânge. Medicul Andreea Rotaru a explicat cât de importantă este măsurarea glicemiei.
Alți medici au prezentat lucrări în specialitățile Dermatologie, Urologie, Chirurgie Generală și Toracică, Nefrologie, Oncologie și Obstetrică-Ginecologie. Cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“ a fost organizată de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE