Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O lucrare de excepție la „Zilele Medicale Slătinene“
12.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 387

Tratamentul și intervențiile chirurgicale pentru extirparea tumorilor la nivelul feței. Este o lucrare ștințifică de excepție, realizată de medicul George Craioveanu, șeful șecției ORL, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care va deschide ediția din acest an la „Zilele Medicale Slătinene“. În cadrul prezentării, medicul va vorbi despre pacienții tratați de această afecțiune, și evoluția ei, dar și despre tehnici noi de tratament.


Mâine începe cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“, un eveniment important pentru lumea medicală din județul Olt, organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt. Manifestarea va fi deschisă de șeful Secției ORL de la Spitalul din Slatina, medicul George Craioveanu, care va prezenta o lucrare ștințifică privind tratamentul tumorilor la nivelul feței.
Numărul mare de pacienți cu astfel de tumori l-a făcut pe medicul Craioveanu să aleagă această temă medicală, pentru a prezenta cazurile înregistrate la Spitalul din Slatina. Au fost tratați aici numeroși pacienți, atât cu tumori benigne, dar și maligne, oameni care acum duc o viață normală, după ce medicii au făcut adevărate minuni pentru ei. Astfel de intervenții chirurgicale, care durează în jur de două ore, presupun o muncă și o atenție uriașe, spune medicul Craioveanu
În timp ce numărul pacienților cu tumori este în creștere, medicina caută în permanență soluții noi pentru tratarea bolnavilor. La „Zilele Medicale Slătinene“ sunt prezentate nu doar cazuri de oameni tratați și salvați de la moarte, dar și tehnici noi de tratament și ultimele noutăți în domeniul chirurgiei.
Medici renumiți de la Spitalul din Slatina și din centre universitare din țară vor prezenta lucrări valoroase la „Zilele Medicale Slătinene“, care vor avea loc mâine și vineri, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, cu începere de la ora 12.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE