Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medici pregătiți, pacienți mulțumiți la Slatina
10.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 668

Lucrările științifice ale unor medici renumiți, prezentate an de an la „Zilele medicale slătinene” au un obiectiv bine stabilit: creșterea calității serviciilor, dar și a complexității cazurilor tratate. Toate acestea se regăsesc deja în activitatea de zi cu zi a unității medicale, iar de la o ediție la alta a evenimentului medicale, se pun în practică noile tehnici și cunoștințe prezentate de profesorii universitari.


Spitalul Județean de Urgență Slatina pregătește o nouă ediție a „Zilelor medicale slătinene”. Este un eveniment care reunește, în fiecare an, toată lumea medicală a județului, dar și invitați valoroși, care prezintă metode și tehnici de tratament moderne. Totul pentru ca pacienții tratați aici să resimtă, în fiecare an, o creștere a calității actului medical.

Statisticile arată că, la un an de la prima ediție a acestui eveniment, complexitatea cazurilor medicale a cunoscut o creștere importantă. Semn că medicii care lucrează la Spitalul Slatina au asimilat și au aplicat noile metode prezentate la „Zilele medicale slătinene”.
La Ortopedie, spre exemplu, se tratează cu succes patologii degenerative ale coloanei vertebrale și se fac artroscopii, începând din 2018, iar echipa de la Chiruhie Plastică face reconstructii de nervi periferici dupa traumatisme severe, începând din 2017.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020