Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe modernizarea Spitalului Slatina
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 270

Aparatură medicală performantă, dar și reabilitarea mai multor secții de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acestea sunt prioritățile pe care și le-a stabilit conducerea celei mai mari unități medicale din județ. Consiliul Județean Olt a alocat anul acesta 2,7 de milioane de lei, pentru continuarea investițiilor la Spitalul din Slatina.


Spitalul Județean de Urgență Slatina se pregătește să demareze licitația privind achiziția de aparatură medicală, pentru mai multe secții. Anul acesta vor fi cumpărate echipamente inclusiv pentru Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești. Dotările erau necesare, pentru înlocuirea aparatelor uzate, iar bugetul este unul generos.
Continuă și lucrările de reabilitare la Spitalul din Slatina. Din această vară, mai multe secții medicale, printre care și cea de la Scornicești, vor intra în reparații capitale. Sunt lucrări majore, de care spitalul avea mare nevoie, spune managerul Cătălin Rotea. Printre acestea se află și construirea unei pasarele pentru pacienți și personalul medical.
Valoarea acestor investiții se ridică la 20 de milioane de lei. Banii vor fi alocați etapizat, în următorii trei ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020