Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări masive la Spitalul Slatina
20.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1196

Medici, asistente, infirmiere și brancardieri, sunt posturile scoase la concurs, în această perioadă, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Unitatea medicală mai are nevoie de personal, 50 de locuri fiind libere în acest moment. Înscrierile au început deja, iar concursurile sunt în desfășurare. Conducerea spitalului speră ca posturile să fie ocupate, pentru a rezolva problema lipsei de personal.


Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducerea unității medicale caută atât medici și asistente, cât și infirmieri, brancardieri și registratori. 50 de locuri sunt disponibile în total, iar concursurile sunt în desfășurare.
Decifictul cel mai mare este în rândul asistenților medicali. Este nevoie de personal pe mai multe secții ale spitalului.
Unitatea medicală mai are nevoie de brancardieri și de registratori. După ocuparea acestor posturi, problema deficitului de personal la Spitalul Slatina se rezolva în mare parte, spune managerul Cătălin Rotea.
Anul trecut, Spitalul Slatina a angajat alte 42 de persoane, după ce mai multe cadre medicale s-au pensionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020