Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Apa este cel mai ieftin medicament“
14.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 557

„Apa este cel mai ieftin medicament. Cu cât consumați mai multă apă, cu atât scad șansele să ajungeți la noi cu o problemă“. Este îndemnul medicului Răzvan Cazangiu, șeful Secției Urologie de la Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta spune că, în ultima perioadă, numărul cazurilor de pacienți cu afecțiunile renale și vezicale, sau chiar cancer, a cunoscut o creștere. Și asta pentru că mulți oamenii își neglizează sănătatea, iar unii se prezintă foarte târziu la medic.


Tumori vezicale, adenoame de prostată, tumori renale, cancer. Sunt afecțiunile depistate frecvent la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pacienții, bărbați, dar și femei, ajung la medic în diferite stadii de boală. Medicii spun că acest lucru se întâmplă pentru că neglijăm sănătatea.
Ca în cazul tuturor bolilor, și afecțiunile în sfera Urologiei pot fi prevenite. Medicii specialiști spun că apa ne este de mare ajutor.
Cancerul a început să fie diagnosticat tot mai des și în sefera Urologiei. În majoritatea cazurilor, boala este descoperită tardiv, spun medicii specialiști.
Secția Urologie de la Spitalul Slatina a fost dotată, în ultimii ani, cu aparatură modernă. După ce a primit un litotritor pentru eliminarea calculilor renali, în perioada următoare va primi și un laser performant, aparat pe de care dispun doar câteva centre universitare din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020