Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale la Spitalul Slatina
25.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 337

Direcția de Sănătate Publică a efectuat recent un control la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Neregulile constatate au fost legate de colectarea deșeurilor și de existența unor instalații sanitare necorespunzătoare. Reprezentanții unității medicale spun că o parte dintre probleme au fost deja remediate, iar altele vor fi rezolvate în curând prin proiectele de reabilitare demarate.


Ministerul Sănătății a dispus controale încrucișate la mai multe spitale din țară. Printre acestea s-a aflat și Spitalul Județean de Urgență Slatina. Echipa de control din cadrul Direcției de Sănătate Publică a mers pe mai multe secții și a verificat normele igienico-sanitare.
Inspectorii DSP au mers și la Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești, unde au fost găsite câteva saloane cu infiltrații. Reprezentanții unității medicale au primit un termen pentru renovarea și igienizarea încăperilor respective.
Inspectorii DSP urmează să facă noi verificări la Spitalul din Slatina, pentru a vedea dacă problemele constatate au fost remediate. Conducerea unității medicale spune că o parte dintre probleme au fost deja remediate, iar celelalte sunt în curs de rezolvare.
Spitalul Slatina a demarat un proiect amplu pentru reabilitarea Secției de Pneumoftiziologie de la Scornicești. Licitația va avea loc în luna mai. Investiția se ridică la două milioane de lei, banii fiind alocați de Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020