Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investesc în sănătatea oltenilor
17.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 148

Consiliul Județean pregătește licitația pentru reabilitarea clădirii policlinicii vechi din Slatina. Au fost prinși bani în buget pentru ca în prima parte a anului să fie realizată documentația și apoi să demareze lucrările. O altă investiție în domeniul sănătății, construirea unui corp de clădire nou la Spitalul de Psihiatrie Schitu, va începe anul acesta.


Pe lângă sumele importante alocate pentru modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, în bugetul județean sunt bani și pentru alte imobile în care se desfășoară activități medicale. Policlinica veche, o clădire în care funcționează mai multe cabinete și instituții, este pe lista Consiliului Județean pentru a fi modernizată. Aproximativ 15 milioane de lei vor fi alocați pentru consolidarea, refacerea acoperișului, a instalațiilor electrice, sanitare și termice, de finisaje interioare și reabilitarea termică a fațadei.
O altă investiție finanțată de Consiliul Județean, care va începe anul acesta, este construirea unui nou corp de clădire la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci. Aici vor funcționa două noi secții, care vor furniza servicii medicale pentru bătrânii cu probleme psihice și persoanele dependente de alcool sau droguri.
Investiția în construirea și dotarea noului pavilion este estimată la 4,5 milioane lei. Lucrările vor demara anul acesta și vor fi continuate în următorii ani, în funcție de fondurile disponibile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE