Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investesc în sănătatea oltenilor
17.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 119

Consiliul Județean pregătește licitația pentru reabilitarea clădirii policlinicii vechi din Slatina. Au fost prinși bani în buget pentru ca în prima parte a anului să fie realizată documentația și apoi să demareze lucrările. O altă investiție în domeniul sănătății, construirea unui corp de clădire nou la Spitalul de Psihiatrie Schitu, va începe anul acesta.


Pe lângă sumele importante alocate pentru modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, în bugetul județean sunt bani și pentru alte imobile în care se desfășoară activități medicale. Policlinica veche, o clădire în care funcționează mai multe cabinete și instituții, este pe lista Consiliului Județean pentru a fi modernizată. Aproximativ 15 milioane de lei vor fi alocați pentru consolidarea, refacerea acoperișului, a instalațiilor electrice, sanitare și termice, de finisaje interioare și reabilitarea termică a fațadei.
O altă investiție finanțată de Consiliul Județean, care va începe anul acesta, este construirea unui nou corp de clădire la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci. Aici vor funcționa două noi secții, care vor furniza servicii medicale pentru bătrânii cu probleme psihice și persoanele dependente de alcool sau droguri.
Investiția în construirea și dotarea noului pavilion este estimată la 4,5 milioane lei. Lucrările vor demara anul acesta și vor fi continuate în următorii ani, în funcție de fondurile disponibile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019