Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru proiecte noi pentru Spitalul Slatina
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 645

Secții reabilitate, o pasarelă pentru pacienți și cadrele medicale, aparatură de ultimă generație și reparații pe mai multe secții. Sunt priortitățile pentru Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru anul acesta. 20 de milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt, pentru modernizarea celei mai mari unități medicale din județ.


A fost aprobat bugetul pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Suma este mai mult decât generoasă, spune managerul Cătălin Rotea, care are în plan o serie de proiecte pentru continuarea modernizării și extinderii unității medicale.
Două proiecte deja începute de spital vor fi finalizate din bugetul primit. Unul dintre ele presupune lucrări ample pe mai multe secții din Clădirea Medicală, ce vor fi făcute anul acesta.
Alte patru lucrări, printre care construcția unei pasarele pentru pacienți și cadrele medicale, se află pe lista de investiții. Proiectul pentru pasarelă ar putea fi finalizat chiar anul acesta, dacă vremea va permite efectuarea lucrărilor, spune conducerea spitalului.
Două milioane și jumătate de lei vor fi alocate pentru norma de hrană, pentru angajații spitalului, iar 1,3 milioane vor fi cheletuiți pentru reparații pe Secțiile ATI, Boli Infecțioase și în Blocul Operator. De asemenea, din banii de la Consiliul Județean vor fi achiziționate și echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019