Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se redeschide Ambulatoriul Drăgănești Olt
12.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 854

Orașul Drăgănești Olt va avea, din nou, ambulatoriu de specialitate. Acesta va fi deschis de luna viitoare și va funcționa cu patru cabinete medicale și un laborator de analize. Ambulatoriul va aparține de Spitalul Județean de Urgență Slatina, acolo urmând să lucreze medici slătineni. Consiliul Județean Olt va aloca 2 milioane de lei pentru reluarea activității medicale în acest centru.


După o perioadă lungă în care Ambulatoriul din Drăgănești Olt a fost închis, iar oamenii din zonă mergeau la Slatina, pentru orice problemă medicală, acum ei vor beneficia din nou de servicii de specialitate în orașul lor. Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, a anunțat, în emisiunea Imperativ de la Olt Tv, că va fi redeschis Ambulatoriul de la Drăgănești Olt, chiar de luna viitoare.
Vor fi deschise patru cabinete. Serviciile medicale vor fi asigurate de medici de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care se vor deplasa la Drăgănești Olt de câteva ori pe lună. Printre serviciile acordate în zonă se află cele destinate copiilor și bolnavilor de diabet.
În plus, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă în continuare la Slatina, pentru a-și face analize, în cadrul Ambulatoriului din Drăgănești va funcționa și un laborator medical.
Primarul din Drăgănești, Pantelie Rotaru, își propune să extindă activitatea centrului medical. Vrea să deschidă un centru de permanență și în curând să poată fi făcute acolo și internări de zi. Ambulatoriul din Drăgănești Olt a fost închis în 2011, atunci când aceeași soartă au avut-o mai multe unități medicale din țară. De atunci, autoritățile locale au făcut în continuu demersuri pentru redeschiderea lui.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE