Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Radiografia cu scandal, de negăsit
22.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 377

Continuă ancheta la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în cazul radiografiilor ascunse de trei medici ortopezi. Comisia de cercetare încă mai verifică 30 de radiografii rămase neidentificate. Între timp, reprezentanții Spitalului Slatina au pus la dispoziția Poliției o interpretare din foaia de observație, în locul radiografiei pierdute, de la care a pornit scandalul.


Ancheta demarată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în cazul a trei medici de la Ortopedie, care au ascuns radiografiile unor pacienți e încă în derulare. Din cele 140 de filme radiologice găsite în vestiarele acestora, 30 au rămas neidentificate. Membrii comisiei fac în continuare verificări, pentru a stabili căror pacienți aparțin. Nici radiografia solicitată de poliție, de la care a pornit scandalul, nu a fost găsită. În această situație, Spitalul a fost nevoit să pună la dispoziția oamenilor legii interpretarea filmului radiologic.
Trei medici ortopezi sunt anchetați în acest scandal. Este vorba despre Ștefan Radu Jidovin, Ion Grămăticu și Katta Mohammed. Conducerea unității medicale a declarat că nu aveau voie să păstreze radiografiile în vestiare. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au început și ei o anchetă, pentru a stabili dacă actul medical a avut de suferit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020