Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Radiografia cu scandal, de negăsit
22.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 349

Continuă ancheta la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în cazul radiografiilor ascunse de trei medici ortopezi. Comisia de cercetare încă mai verifică 30 de radiografii rămase neidentificate. Între timp, reprezentanții Spitalului Slatina au pus la dispoziția Poliției o interpretare din foaia de observație, în locul radiografiei pierdute, de la care a pornit scandalul.


Ancheta demarată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în cazul a trei medici de la Ortopedie, care au ascuns radiografiile unor pacienți e încă în derulare. Din cele 140 de filme radiologice găsite în vestiarele acestora, 30 au rămas neidentificate. Membrii comisiei fac în continuare verificări, pentru a stabili căror pacienți aparțin. Nici radiografia solicitată de poliție, de la care a pornit scandalul, nu a fost găsită. În această situație, Spitalul a fost nevoit să pună la dispoziția oamenilor legii interpretarea filmului radiologic.
Trei medici ortopezi sunt anchetați în acest scandal. Este vorba despre Ștefan Radu Jidovin, Ion Grămăticu și Katta Mohammed. Conducerea unității medicale a declarat că nu aveau voie să păstreze radiografiile în vestiare. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au început și ei o anchetă, pentru a stabili dacă actul medical a avut de suferit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019