Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copil din Slatina, mort din cauza gripei
21.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 954

O fetiță de un an și jumătate din Slatina a murit, ieri, la un spital din Craiova, din cauza gripei. Micuța fusese internată pe 13 martie și avea mai multe probleme medicale, printre care și diabet. Este al optulea deces din cauza gripei, înregistrat în județul Olt.


Gripa a mai răpus o viață. O fetiță de un an și jumătate, din municipiul Slatina a decedat, ieri, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, la o săptămână de la internare. Copila a ajuns la spital cu febră care a debutat brusc, tuse, în stare foarte gravă.
Fetița a fost investigată pentru depistarea virusurilor gripale, testele fiind lucrate la Institutul Cantacuzino Bucuresti, unde a fost confirmată infectia cu virus gripal tip AH1. Copilul nu era imunizat împotriva gripei.
De la începutul sezonului rece, peste 170 de olteni au fost diagnosticați cu gripă, iar opt au decedat. În ultima săptămână, peste 1.400 de persoane au fost diagnosticate cu infecții respiratorii și pneumonii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020