Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Târgul de la Osica de Sus, miza candidatului PNL și a Clanului Fluture
07.05.2024
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1437

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Osica de Sus este subiectul unui adevărat scandal politic. Potrivit unor informații și imagini apărute în mediul online, Radu Șurlan ar fi susținut de Clanul Fluture din Drăgănești-Olt. Miza ar fi concesionarea de către membrii grupării interlope a Târgului de la Osica de Sus, cel mai mare din județul Olt.


Petrecere cu lumea interlopă pentru Radu Șurlan, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Osica de Sus. Potrivit unor informații din presă, finanțarea unei bune părți a campaniei electorale este suportată de membrii Clanului Fluture din Drăgănești-Olt. Recent, în spațiul virtual a apărut un videoclip cu o petrecere ținută la localul deținut de Radu Șurlan, chiar în comuna în care vrea să candideze. Mai mult decât atât, presa din Olt a lansat suspiciunea că Radu Șurlan, candidatul PNL, a promis concesionarea târgului din Osica de Sus acestui clan care îi finanțează campania.
În imagini se poate observa cum două persoane vin alături de taraful care întreținea atmosfera și cum Paul Fluture face dedicații liberalului Radu Șurlan. Mai mult decât atât, cunoscutul interlop face campanie și pe pagina sa de socializare, ultimele postări arătând susținerea directă pe care i-o face candidatului PNL la primăria Osica de Sus.
Intervievat de echipa OLT Tv, candidatul PNL la Osica de Sus neagă ideea înstrăinării Târgului Săptămânal.
Cu toate acestea, inclusiv candidatul PNL confirmă informațiile apărute în presă referitoare la legăturile dintre el și șeful clanului din Drăgănești-Olt, dar și petrecerile comune unde Radu Șurlan s-a distrat alături de Paul Fluture, nume vehiculat în presă că ar finanța campania electorală a acestuia în schimbul concesionării Târgului Săptămânal din Osica de Sus.
În schimbul susținerii electorale pentru primărie, firmele clanului au primit promisiunea concesionării Târgului Săptămânal din localitate, cel mai mare din județul Olt.
Locuitorii din Osica de Sus, însă, refuză categoric această schimbare și își doresc ca târgul să rămână în administrarea primăriei.
Cine sunt susținătorii candidatului PNL la primăria Osica de Sus, Radu Șurlan? Membrii clanului Fluture au fost implicați, de-a lungul anilor, în mai multe dosare penale, celebru fiind cel din orașul Ghimbav, județul Brașov, acolo unde firmele clanului au prejudiciat bugetul local cu 18 milioane de euro, într-o afacere cu mobilier urban. Mai mult decât atât, potrivit Spynews, unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din Oltenia a scăpat de un dosar de șantaj după ce, împreună cu mai multe rude, a intrat cu forța în casa unor vecini pe care, după ce i-au bătut și imobilizat, le-au pus în vedere că trebuie să le dea nu mai puțin de jumătate de milion de euro.
Înainte ca magistrații să emită mandatele, ordonanțele de reținere au expirat, iar membrii clanului Fluture nu au mai putut fi reținuți. Aceștia s-au urcat în mașini și au plecat în trombă spre orașul lor natal, Drăgănești Olt, pentru a se răzbuna pe niște vecini pe care îi suspectau că i-au denunțat. Agresorii, în frunte cu liderul clanului, Cristinel Goman, zis Paul Fluture, au rupt poarta casei după care au intrat în casa victimelor, pe care le-au bătut și legat, se arată în investigația publicației Spynews.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024