Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O echipă unită, în folosul slătinenilor
25.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 391

Primarul Slatinei, Emil Moț, le-a mulțumit astăzi tuturor parlamentarilor care au votat pentru centura mediană a orașului. De implicarea lor depindea un proiect care îi va scăpa pe slătineni de traficul greu și va conecta orașul de drum expres. Edilul a mărturisit astăzi că apreciază maturitatea politică a fiecăruia din cei care au contribuit la votul final al proiectului.


Un proiect de importanță majoră, gândit de o administrație locală cu viziune, a fost la un pas să rămână la stadiul de propunere. Fără implicarea tuturor aleșilor locali, începând cu factorii de decizie de la nivelul Primăriei Slatina și până la parlamentarii de Olt, cu toții au înțeles că trebuie să își dea mâna pentru binele slătinenilor. Datorită lor, vorbim astăzi despre centura mediană a Slatina ca despre un proiect ce va fi implementat în mod sigur. Primarul Emil Moț le-a transmis astăzi un mesaj de mulțumire pentru profesionalismul de care au dat dovadă.
Pentru ca această investiție să poată fi realizată, a fost nevoie de o colaborare permanentă între administrația locală și parlamentarii de Olt, care au inițiat legea privind transferul proprietății terenurilor Hergheliei Slatina. Senatorul Paul Stănescu este cel care a înregistrat, în mai 2019, propunerea legislativă de preluarea a terenurilor de la Ministerul Apelor și Pădurilor. S-au alăturat acestui demers și alți senatori și deputați PSD de Olt: Renică Diaconescu şi Siminica Mirea, Dan Ciocan, Marius Iancu, Florin Iordache şi Alexandru Stănescu, dar și deputatul liberal Gigel Știrbu. Ieri, cu toții au dat votul final în plenul Camerei Deputaților, pentru legea de care depindea construcția drumului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020