Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
88 de deputați PNL se opun dezvoltării Slatinei
25.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 464

Deputații PNL au dat din nou dovadă de lipsă de respect față de slătineni, după ce au refuzat să voteze un proiect vital pentru traficul din Slatina: centura care scoate traficul greu din oraș. Asta în ciuda faptul că, în urmă cu doar câteva zile, președinte liberalilor, premierul Ludovic Orban, declara că prioritatea zero trebuie să fie investițiile în infrastructură.


Tupeu și iresponsabilitate fără limită, din partea unor oameni plătiți din bani publici să reprezinte interesele cetățenilor. Sunt deputații PNL, care au demonstrat ieri că nu dau doi bani pe investițiile de care slătinenii au atâta nevoie. Construcția centurii mediane a Slatinei, un drum de legătură între cele două zone industriale ale orașului, depindea de votul deputaților, iar liberalii au refuzat să voteze. Decizia lor e de-a dreptul batjocoritoare, în condițiile în care, cu doar câteva zile în urmă, liderul PNL, premierul Ludovic Orban, declara apăsat cât de importante sunt investițiile în infrastructură.
Primarul Emil Moț a criticat dur atitudinea deputaților liberali: au făcut un joc politic nedrept, din care slătinenii ar fi putut pierde o mare șansă de dezvoltare.

Centura mediană a Slatinei, un drum care pornește din zona ALRO și ajunge la ieșirea din oraș către Brebeni, aduce nenumărate avantaje nu doar slătinenilor, ci și tuturor românilor care vor fi conectați rapid la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești.

Finanțarea proiectului va fi asigurată exclusiv din bugetul local. Investiția are o valoare de peste 70 de milioane de lei și prevede, pe lângă drumul cu o lățime de 10 metri, respectiv o bandă și jumătate pe sens, și amenajarea de parcări pentru TIR- uri și dube.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE