Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Guvernul PNL „joacă” împotriva românilor
07.04.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 707

În timp ce românii afectați de criza generată de coronavirus așteaptă ajutorul guvernului, liberalii rămân în lumea lor. Au votat în Parlament împotriva proiectului de lege care prevede amânarea ratelor românilor și a plății facturilor. Toate celelalte partide politice au fost de acord cu aceste propuneri.


Legea pe care milioane de români o așteaptă în acest moment, cea privind amânarea plății ratelor și a facturilor de utilități este blocată. PNL a atacat la Curtea Constituțională a României cele două inițiative legislative la PSD.
Pentru miile de români care trăiesc acum doar din șomajul tehnic, ce poate fi chiar mai mic de 1.000 de lei pe lună, pentru companiile care și-au suspendat activitatea și au de plătit rate uriașe la bănci, pentru micii întreprinzători, care nu mai au nicio sursă de venit, decizia Guvernului PNL este o lovitură extrem de dură. Cu toții și-au pus speranțele în ajutorul statului, în acest moment în care sunt nevoiți să stea acasă, pentru binele nostru al tuturor. Însă cei care trebuie să îi ajute s-au poziționat împotriva lor, într-un război de neînțeles, din care românii sunt singurii care au de pierdut. Nu vor să colaboreze cu nici un partid politic și nu sunt interesați de binele cetățenilor, spune deputatul PSD Marius Iancu.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat decizia PNL de a ataca la Curtea Constituțională legea care le întinde o mână de ajutor românilor aflați în dificultate. El a precizat că astfel de măsuri au fost luate în Italia și Spania, țări afectate de epidemia de coronavirus. De asemenea, toate celelalte formațiuni politice, respectiv Pro România , USR, UDMR, PMP , ALDE, minoritățile naționale și parlamentarii neafiliați au votat în favoarea amânării ratelor și a plății facturilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020