Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„PNL, numele tău este IRESPONSABILITATE!”
13.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 888

„PNL numele tău este IRESPONSABILITATE!”, declară vehement Marius Oprescu, președintele PSD Olt, nemulțumit de modul în care liberalii guvernează țara. Și președintele PDS Slatina, Emil Moț, a reacționat la deciziile luate de PNL, precizând că România are nevoie de un Guvern responsabil, care să își asume gestionarea actualei situații.


Liderii PSD Olt critică dur atitudinea Guvernului PNL, considerând o iresponsabilitate gravă deciziile luate în ultimele zile de Executiv. Pe de o parte, este condamnată preocuparea liberalilor pentru alegerile anticipate, în acest context dificil provocat de coronavirus. Pe de altă parte, decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier este considerată o bătaie de joc la adresa românilor.

„PNL numele tău este IRESPONSABILITATE! Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de STABILITATE, RESPONSABILITATE și UNITATE”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.


Și primarul Slatinei, Emil Moț, le-a cerut guvernanților să manifeste o atitudine responsabilă și să nu mai pună pe primul loc interesele electorale, în această perioadă dificilă pentru România.

„Când lucrurile devin serioase, liberalii știu doar să fugă! Președintele acum cere instalarea rapidă a unui Guvern, după ce în ultimele luni s-a jucat de-a alegerile anticipate și de-a premierii marionetă…România are nevoie de altceva, de un guvern care chiar își asumă responsabilitatea gestionării crizei și nu sacrifică prioritățile țării pentru efemere câștiguri electorale”, a precizat Emil Moț, președintele PSD Slatina.
Social democrații olteni au mai spus că singurul scop al guvernării PNL în reprezintă anticipate nu sănătatea, jocurile electorale, nu stabilitatea!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020