Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
George Brînaru, candidatul PSD la Primăria orașului Scornicești
26.02.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1115

George Brînaru a fost propunerea presedintelui PSD Olt, Marius Oprescu și a fost votat, în unanimitate de membrii PSD Scornicești.


Candidatura lui a fost stabilită în urma unui sondaj de opinie efectuat în Scornicești, iar George Brînaru a obținut cel mai bun rezultat pentru că este un om de echipă care a câștigat atât încrederea organizației, cât și a locuitorilor din Scornicești, alături de care este de ani buni.
„Îi uram mult succes lui George Brînaru, omul de care Scorniceștiul are nevoie!”, au transmis liderii PSD Olt.
 

psd scornicesti geroge brânaru candidat primărie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020