Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consilierii PNL, lipsă de respect față de slătineni
19.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1371

După ce au participat ieri la ședința pe comisii și au semnat fără amendamente bugetul Slatinei, consilierii locali ai PNL au lipsit astăzi de la ședința în care s-a dat votul final. Asta deși sunt plătiți să participe ori de câte ori este nevoie la întâlnirile acestui for decizional. Primarul Emil Moț a catalogat drept lipsă de respect la adresa slătinenilor această atitudine a aleșilor liberali.


Consiliul Local Slatina a aprobat astăzi, în ședință extraordinară, bugetul pentru anul 2020. Toate proiectele, de la cel care se referă la bugetul general și până la cele ale direcțiilor din subordinea Consiliului Local au fost aprobate. Primarul Emil Moț le-a mulțumit consilierilor prezenți pentru implicare.
Cei șase consilieri locali ai PNL au lipsit de la ședința cea mai importantă din acest an, în condițiile în care au participat la dezbaterile anterioare pe comisii de specialitate și nu au adus nici un amendament proiectului de buget.
Nu este pentru prima dată când consilierii locali ai PNL dovedesc faptul că prioritățile slătinenilor nu sunt și prioritățile lor. La o ședință anterioară, ei au votat împotriva proiectului de construcție a unui mall pe terenul fostei unități militare, în condițiile în care locuitorii orașului își doresc de an de zile un astfel de centru comercial.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020