Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarii, pregătiți de alegeri în două tururi
05.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1372

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale, iar în lipsa unei decizii clare pe legate de modificarea Legii electorale, primarii își fac planuri și strategii. Cei mai mulți spun că sunt pregătiți și pentru două tururi de scrutin. Se bazează pe investițiile pe care au reușit să le finalizeze în comunitățile lor și pe faptul că le-au câștigat încrederea oamenilor.


Fără să știe exact cum se vor derula alegerile locale din acest an, primarii au luat în calcul ambele variante și cred că au prima șansă în această competiție. Chiar dacă vor fi două tururi, spun că vor reuși să îi convingă pe alegători să le ofere votul. În primul rând pentru că s-au implicat în rezolvarea problemelor comunităților și au reușit să atragă fonduri pentru dezvoltarea localităților. În plus, sunt edili care au mai trecut prin alegeri în două tururi și cred că vor câștiga din nou, dacă se va modifica Legea electorală.
Și liderii PSD Olt sunt pregătiți pentru scenariul alegerilor locale în două tururi. Și-au stabilit de la început strategia electorală astfel încât schimbarea să nu îi ia prin surprindere.
Guvernul PNL și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului, pentru alegerile în două tururi, iar PSD a depus moțiune de cenzură, care a trecut. În aceste condiții, visul PNL de a organiza alegeri în două tururi pare imposibil.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020