Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Președintele USR Olt, la volan cu permisul suspendat
30.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1354

Președintele USR Olt, Silviu Anton, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins, astăzi, de poliție la volan, având permisul de conducere suspendat.


El a fost oprit în trafic de polițiștii Biroului Rutier Slatina, iar în urma controlului efectuat, oamenii legii au constat că Anton are dreptul de a conducere suspendat, pentru că a depășit limita de viteză. Politicianului i-a fost întocmit dosar penal și riscă pentru fapta sa pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. În urma acestui incident, reprezentanții USR Olt au anunțat că Silviu Anton și-a dat demisia din partid.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020