Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De Mezzo îi sfidează pe slătineni de la terasa încălzită
27.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5026

Îl cheamă Mario de Mezzo, este din București și vrea să fie primar al Slatinei. Motto-ul după care se ghidează i se potrivește „mănușă”. „Dacă tot visezi, visează mare”, i-a spus un prieten, iar acum nu se mai trezește din visul său. Care este ultima gafă a bucureșteanului care se visează primar în Slatina, vedeți în materialul următor.


Cum să dăm mână cu mână, când afară e ger? Și-a spus Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina și și-a rezervat o masă la o terasă încălzită de lângă statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Însoțit de colegii de partid, au savurat o cafea și au privit de sus ceremonialul la care au participat mii de slătineni, oameni care își iubesc țara și prețuiesc astfel de momente. Venit de la București să candideze la Primăria Slatina, liberalul de Mezzo n-a fost unul dintre ei. A preferat să stea la căldură, să privească evenimentul și pe colegul de partid, prefectul Florin Homorean, care se făcea de râs în fața mulțimii.

În tot acest timp, primarul Slatinei, Emil Moț, era în mijlocul slătinenilor, depunând coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, alături de echipa sa de la primărie. S-a prins în horă cu oamenii, a stat de vorbă cu ei, s-a bucurat de întâlnirea cu slătinenii pentru care lucrează în fiecare zi.

Din terasa încălzită, de Mezzo visează la fotoliul de primar. Însă până acum, tot ce a făcut a fost să organizeze întâlniri la o cafea cu câțiva prieteni, să își facă un selfie cu ei și să se afișeze pe Facebook, să adune like-uri. Nici pe Facebook n-a reușit mare lucru, că au fost jurnaliști care i-au demonstrat că așa-zișii slătineni care acceptă invitația lui la cafea sunt mereu aceiași. Deși a fost avertizat public de colegul său de partid, deputatul Gigel Știrbu, că politica se face în mijlocul oamenilor, de Mezzo îi sfidează în continuare de la terasa încălzită, în timp ce slătinenii sărbătoresc Mica Unire pe stradă, într-o dimineață friguroasă.

Domnule de Mezzo, nu știm cum este la dumneavoastră la București, dar la noi la Slatina, primarul n-a privit niciodată Ziua Unirii de la o terasă încălzită! Iar aceasta nu este singura gafă de proporții a liberalului de Mezzo. După primul tur al alegerilor prezidențiale, când un slătinean i-a reproșat faptul că PNL a pierdut la Slatina și la Balș, candidatul PNL la Primăria Slatina l-a jignit, folosind un limbaj suburban.

Mario de Mezzo, candidat PNL Primăria Slatina:

„Eşti prost cu crengi şi habar nu ai de politică. PSD a câştigat în Slatina la 130 de voturi, adică 0.3%. Dacă nici acum pe tine şi pe favorita ta nu vă îngrijorează situaţia înseamnă că... a... stai... deja am zis: eşti prost cu crengi”, a scris pe Facebook cel care se visează primar al Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE