Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Vom începe lupta pentru democrație!”
17.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 468

Cu o conducere nouă, PSD Olt a anunțat că începe lupta pentru democrație și pentru România. Președintele Marius Oprescu și-a exprimat nemulțumirea față de guvernarea PNL care nu ține cont de dorințele românilor. Social democrații se vor mobiliza pentru a face opoziție fermă la greșelile actualei puteri.


Sub conducerea lui Marius Oprescu, PSD Olt se mobilizează pentru a sancționa toate neregulile pe care liberalii le fac, de la preluarea guvernării. Social democrații spun că PNL și-a structurat programul politic pe un mesaj de ură la adresa adversarilor și nu pe problemele reale ale României.
După ce au analizat modul de guvernare al PNL, liderii social democraţi au decis că trebuie să tragă un semnal de alarmă la greşelile pe care le fac. De ceea se vor mobiliza cu toţii să găsească soluţii reale pentru dezvoltarea României.

PSD Olt s-a reunit ieri, pentru a-şi alege o nouă conducere. Marius Oprescu a fost ales preşedintele partidului, iar Emil Moţ preşedinte executiv. Cei doi lideri au declarat că se bazează pe sprijinul colegilor de partid pentru a obţine rezultate foarte bune la alegerile locale şi parlamentare care se apropie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE