Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Schimbări în PSD Caracal
10.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 279

Președintele interimar al PSD Caracal, Marian Doldurea, va candida la conducerea organizației locale. El a precizat însă că nu este interesat de nicio altă funcție publică și își propune doar să ajute comunitatea. De asemenea, vrea să reîntregească echipa și să aducă în partid oameni tineri, competenți.


Organizația PSD din Caracal și-a desemnat noul lider. Momentan președinte interimar, omul de afaceri Marian Doldurea vrea să se implice și mai mult și a anunțat că va candida la președinția partidului. Și-a stabilit deja obiectivele, care se referă nu doar la viața politică, ci și la administrarea orașului.
Omul de afaceri caracalean a precizat însă că nici el și nici un alt membru al familiei sale nu sunt interesați de vreo altă funcție publică.
Marian Doldurea a spus că în PSD Caracal sunt mulți oameni valoroși, care pot contribui decisiv la dezvoltarea orașului. E nevoie însă de o analiză riguroasă și de soluții concrete pentru cetățenii orașului.
Conferința de alegeri în organizația PSD Caracal va avea loc, cel mai probabil, după congresul național din februarie. Până atunci, social- democrații își vor alege conducerea județeană, în cadrul unei conferințe care va avea loc săptămâna viitoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE