Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt cere o schimbare
05.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 254

Președintele ALDE Olt, Mihai Niță, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia și-a manifestat vehement nemulțumirea în legătură cu deciziile luate de partid la Nivel Central. Liderul liberalilor și democraților olteni cere demisia secretarului general Daniel Chițoiu, dar și renunțarea la alianța cu Pro România.


Nemulțumiți că liderii de la centru nu le-au explicat condițiile unei eventuale alianțe cu Pro România și mai ales de faptul că ALDE nu a primit susținere pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale, ALDE Olt cere o schimbare de strategie. Primul vinovat de eșecul partidului la alegerile europarlamentare este secretarul general Daniel Chițoiu, care ar trebui să demisioneze, susține Mihai Niță.
El a mai spus că astfel de decizii au mai fost luate și de alte organizații din țară, care au susținut astăzi conferințe de presă.
În cazul în care propunerea lor nu va fi luată în considerare, liberalii și democrații olteni, dar și alți colegi din țară, spun că se vor constitui în grupuri parlamentare independente, iar în cazul unei moțiuni de cenzură, vor fi alături de PSD. Pe de altă parte, iau în calcul şi că ar putea fi excluşi din partid.
Mihai Niţă a mărturisit că a fost ofertat de toate celelate partide politice, însă până acum nu a purtat discuţii cu nici un dintre liderii lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024