Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt cere o schimbare
06.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 159

Președintele ALDE Olt, Mihai Niță, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia și-a manifestat vehement nemulțumirea în legătură cu deciziile luate de partid la Nivel Central. Liderul liberalilor și democraților olteni cere demisia secretarului general Daniel Chițoiu, dar și renunțarea la alianța cu Pro România.


Nemulțumiți că liderii de la centru nu le-au explicat condițiile unei eventuale alianțe cu Pro România și mai ales de faptul că ALDE nu a primit susținere pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale, ALDE Olt cere o schimbare de strategie. Primul vinovat de eșecul partidului la alegerile europarlamentare este secretarul general Daniel Chițoiu, care ar trebui să demisioneze, susține Mihai Niță.
El a mai spus că astfel de decizii au mai fost luate și de alte organizații din țară, care au susținut astăzi conferințe de presă.
În cazul în care propunerea lor nu va fi luată în considerare, liberalii și democrații olteni, dar și alți colegi din țară, spun că se vor constitui în grupuri parlamentare independente, iar în cazul unei moțiuni de cenzură, vor fi alături de PSD. Pe de altă parte, iau în calcul şi că ar putea fi excluşi din partid.
Mihai Niţă a mărturisit că a fost ofertat de toate celelate partide politice, însă până acum nu a purtat discuţii cu nici un dintre liderii lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020