Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost PDSR-ist, candidatul PNL la Primăria Slatina
03.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 302

După ce și-au încercat norocul cu Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu, PNL visează să câștige Primăria Slatina cu un candidat surpriză. Este vorba despre un fost membru PDSR, stabilit de munți ani în București, care crede să Slatina are două spitale, unul județean și unul municipal.


Când s-au convins că cele două persoane propuse inițial, Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu s-ar face de tot râsul dacă ar candida la Primăria Slatina, PNL bagă în cursă un bucureștean. Este vorba despre Mario de Mezzo, fost membru al PDSR, angajat la Primăria Slatina pe vremea lui Gheorghe Păunescu.
Liberalul bucureștean a dovedit, la prima sa conferință de presă pe care a susținut-o astăzi, că nu știe nimic despre Slatina și despre instituțiile publice din oraș. A insistat că serviciile medicale oferite la „Spitalul Municipal Slatina” sunt de proastă calitate, fără să știe însă că în Slatina există doar spital județean, o unitate foarte bine cotată în toată regiunea.
„Dacă tot visezi, visează mare!”, este ideea pe care a avansat-o astăzi fostul PDSR-ist de Mezzo. Așa că și-a permis să viseze, în cadrul conferinței de presă.

Cum va reuși să îi convingă pe slătineni că este persoana potrivită pentru Primăria Slatina, în condițiile în care nu are o imagine clară asupra orașului pe care vrea să îl conducă, rămâne de văzut. Dar dacă tot visează, măcar să viseze mare!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019