Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost PDSR-ist, candidatul PNL la Primăria Slatina
03.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 443

După ce și-au încercat norocul cu Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu, PNL visează să câștige Primăria Slatina cu un candidat surpriză. Este vorba despre un fost membru PDSR, stabilit de munți ani în București, care crede să Slatina are două spitale, unul județean și unul municipal.


Când s-au convins că cele două persoane propuse inițial, Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu s-ar face de tot râsul dacă ar candida la Primăria Slatina, PNL bagă în cursă un bucureștean. Este vorba despre Mario de Mezzo, fost membru al PDSR, angajat la Primăria Slatina pe vremea lui Gheorghe Păunescu.
Liberalul bucureștean a dovedit, la prima sa conferință de presă pe care a susținut-o astăzi, că nu știe nimic despre Slatina și despre instituțiile publice din oraș. A insistat că serviciile medicale oferite la „Spitalul Municipal Slatina” sunt de proastă calitate, fără să știe însă că în Slatina există doar spital județean, o unitate foarte bine cotată în toată regiunea.
„Dacă tot visezi, visează mare!”, este ideea pe care a avansat-o astăzi fostul PDSR-ist de Mezzo. Așa că și-a permis să viseze, în cadrul conferinței de presă.

Cum va reuși să îi convingă pe slătineni că este persoana potrivită pentru Primăria Slatina, în condițiile în care nu are o imagine clară asupra orașului pe care vrea să îl conducă, rămâne de văzut. Dar dacă tot visează, măcar să viseze mare!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020