Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alianța PSD Olt- ALDE, sub semnul întrebării
29.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 138

Sunt ape tulburi în politica din județ, mai ales în tabăra celor de la ALDE. După ce liderul lor a anunțat că partidul iese de la guvernare, se vor produce, inevitabil, schimbări și la nivel de județ. Subprefectul recent instalat în funcție, Florin Dumitru, dar și alți liberali democrați își vor pierde funcțiile. Schimbări pot fi și în consiliile locale, dar și în consiliul județean.


PSD Olt îi ține pe jar pe aliații de la ALDE. Președintele executiv al partidului, Marius Oprescu, a spus că nu a discutat până acum cu liderul liberalilor și democraților din Olt despre schimbările care se vor produce. Așteaptă luarea unor decizii la nivel național și apoi o întâlnire cu liderii locali, înainte de luarea unei decizii.
La nivel local, ALDE și PSD au făcut înțelegere încă dinainte de ultimele alegeri locale, fiind stabilit că se vor susține unii pe alții în formarea majorității în consiliile locale. Între timp însă, în mai multe localități, cei de la ALDE nu și-au mai respectat promisiunea, așa că alianța cu PSD atârnă acum de un fir de ață.
Cert este că, după ieșirea de la guvernare, oamenii ALDE vor fi înlăturați din funcțiile de conducere pe care la dețin atât în prefectura Olt cât și în celelalte instituții județene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020