Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conducere nouă la USR Olt
21.08.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 623

USR Olt și-a ales noua conducere. Biroul Județean este format acum din 7 membri. Sunt oameni care vin din mediul privat și nu au mai făcut politică, dar spun că sunt hotărâți să salveze România.


Ștefan Bădici și Mihai Martin sunt vicepreședinții Biroului Județean al USR Olt, ales recent în cadrul conferinței județene. Cei doi s-au alăturat echipei dinamice de tineri politicieni olteni și cred cu toată convingerea că după următoarele alegeri care vor avea loc în România, lucrurile se vor schimba în bine.
În această perioadă, USR Olt strange semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.
Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale merge în această perioadă prin țară pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivul său major: shimbarea României într-o țară din care tinerii să nu mai plece.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020