Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conducere nouă la USR Olt
21.08.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 358

USR Olt și-a ales noua conducere. Biroul Județean este format acum din 7 membri. Sunt oameni care vin din mediul privat și nu au mai făcut politică, dar spun că sunt hotărâți să salveze România.


Ștefan Bădici și Mihai Martin sunt vicepreședinții Biroului Județean al USR Olt, ales recent în cadrul conferinței județene. Cei doi s-au alăturat echipei dinamice de tineri politicieni olteni și cred cu toată convingerea că după următoarele alegeri care vor avea loc în România, lucrurile se vor schimba în bine.
În această perioadă, USR Olt strange semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.
Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale merge în această perioadă prin țară pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivul său major: shimbarea României într-o țară din care tinerii să nu mai plece.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019