Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt crede în șansa lui Tăriceanu
26.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 134

Organizația ALDE Olt a organizat ieri o conferință de presă pentru a-și anunța susținerea față de liderul lor, Călin Popescu Tăriceanu, despre care au spus că va obține un rezultat bun la alegerile prezidențiale. ALDE Olt a crezut până în ultimul moment că Tăriceanu va fi candidatul comun al alianței PSD- ALDE în cursa pentru Cotroceni.


Mihai Niță și Ioan Ciugulea, președintele respectiv vicepreședintele ALDE Olt au susținut o conferință de presă la sediul partidului. Cei doi au participat miercuri la ședința Biroului Național al ALDE, în cadrul căreia s-a decis candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de președinte al României. Ei au vorbit despre deciziile luate în cadrul acestui for și și-au manifestat încrederea că Tăriceanu va obține un scor bun.
Ioan Ciugulea i-a taxat pe social-democrați, dând de înțeles că nu și-au respectat promisiunea inițială, de a avea candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale.
Liderii ALDE Olt au mai anunțat că, potrivit unui sondaj realizat de social democratul Marius Pieleanu, Tăriceanu stă bine la capitolul „încredere”, cu un procent de 35%, aproape de Iohannis, care are 39%. Pe locul al treilea s-a afla Dan Barna, cu 17%.
 

alde tăriceanu ihai niță ioan ciugulea
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE