Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt crede în șansa lui Tăriceanu
26.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 114

Organizația ALDE Olt a organizat ieri o conferință de presă pentru a-și anunța susținerea față de liderul lor, Călin Popescu Tăriceanu, despre care au spus că va obține un rezultat bun la alegerile prezidențiale. ALDE Olt a crezut până în ultimul moment că Tăriceanu va fi candidatul comun al alianței PSD- ALDE în cursa pentru Cotroceni.


Mihai Niță și Ioan Ciugulea, președintele respectiv vicepreședintele ALDE Olt au susținut o conferință de presă la sediul partidului. Cei doi au participat miercuri la ședința Biroului Național al ALDE, în cadrul căreia s-a decis candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de președinte al României. Ei au vorbit despre deciziile luate în cadrul acestui for și și-au manifestat încrederea că Tăriceanu va obține un scor bun.
Ioan Ciugulea i-a taxat pe social-democrați, dând de înțeles că nu și-au respectat promisiunea inițială, de a avea candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale.
Liderii ALDE Olt au mai anunțat că, potrivit unui sondaj realizat de social democratul Marius Pieleanu, Tăriceanu stă bine la capitolul „încredere”, cu un procent de 35%, aproape de Iohannis, care are 39%. Pe locul al treilea s-a afla Dan Barna, cu 17%.
 

alde tăriceanu ihai niță ioan ciugulea
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019