Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se centralizează „găurile” din bugetele primăriilor
25.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 115

Consiliul Județean centralizează situațiile venite de la primăriile din Olt, legate de banii necesari salarizării și mai ales indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap. Conducerea instituției va solicita o întâlnire cu ministrul Finanțelor, pentru a cere sumele de care e nevoie pentru acoperirea acestor cheltuieli.


Indemnizațiile persoanelor cu handicap și salariile însoțitorilor sunt cheltuielile care creează cele mai mari probleme primarilor din județ. De anul acesta, sumele necesare trebuie alocate din bugetele locale, însă în unele primării nu sunt bani suficienți. De aceea, Consiliul Județean va analiza situația financiară a fiecărei localități.

Când vor avea toate cifrele centralizate, șefii județului vor merge la Ministerul Finanțelor Publice, să ceară o rectificare bugetară în baza sumelor reale, calculate pentru fiecare primărie în parte.

Pe parcursul anului, majoritatea primăriilor din județ au raportat o creștere a numărului indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a salariilor pentru însoțitorii lor.  

CJ Olt buget
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE