Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se centralizează „găurile” din bugetele primăriilor
25.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 101

Consiliul Județean centralizează situațiile venite de la primăriile din Olt, legate de banii necesari salarizării și mai ales indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap. Conducerea instituției va solicita o întâlnire cu ministrul Finanțelor, pentru a cere sumele de care e nevoie pentru acoperirea acestor cheltuieli.


Indemnizațiile persoanelor cu handicap și salariile însoțitorilor sunt cheltuielile care creează cele mai mari probleme primarilor din județ. De anul acesta, sumele necesare trebuie alocate din bugetele locale, însă în unele primării nu sunt bani suficienți. De aceea, Consiliul Județean va analiza situația financiară a fiecărei localități.

Când vor avea toate cifrele centralizate, șefii județului vor merge la Ministerul Finanțelor Publice, să ceară o rectificare bugetară în baza sumelor reale, calculate pentru fiecare primărie în parte.

Pe parcursul anului, majoritatea primăriilor din județ au raportat o creștere a numărului indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a salariilor pentru însoțitorii lor.  

CJ Olt buget
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019