Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, susținere pentru Viorica Dăncilă
25.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 187

De voie, de nevoie, PSD Olt va încerca să obțină cât mai multe voturi pentru Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale. Președintele executiv al organizației județene, Marius Oprescu, a spus astăzi că îi va face campanie electorală șefei de la centru, desemnată de partid că candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat.


Viorica Dăncilă va beneficia de susținerea PSD Olt în cursa pentru Cotroceni. Asta în ciuda faptului că PSD Olt a considerat că Gabriela Firea ar fi persoana care ar avea șanse reale să câștige cursa prezidențială. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Întrebat dacă PSD Olt îi va face campanie Vioricăi Dăncilă, liderul social democraților a precizat că organizația județeană se va mobiliza să obțină un scor cât mai bun pentru șefa partidului.

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Biroul Politic Național, iar apoi a fost validată în Comitetul Executiv. 

Marius Oprescu PSD Viorica Dancila
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021