Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, vot liber la congres
01.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 39

PSD Olt a avut sâmbătă 157 de delegați la congresul pentru desemnarea președintelui, a președintelui executiv și a secretarului general al partidului. Președintele social democraților olteni, senatorul Paul Stănescu, a spus că liderii de la centru s-au grăbit cu organizarea cestor alegeri imediat după eșecul de la europarlamentare. Social-democrații din Olt au fost încrezători că partidul se va redresa până la alegerile prezidențiale.


Aproape 4.000 de social- democrați din toată țara au venit sâmbătă la Sala Palatului, din Capitală, să aleagă o nouă conducere a partidului. Din delegația județului Olt au făcut parte liderii locali, parlamentarii, primarii, consilierii locali și județeni, dar și șefi de instituții. Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a explicat, înainte de începerea congresului, că nu va vota, dar că va avea tot respectul pentru viitoarea conducere.
Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu a spus că delegații din Olt ai partidului au liberatatea să voteze cum cred de cuviință, însă a precizat că mulți dintre candidați provin din oraganizații care au pierdut alegerile și nu au ce să caute în conducerea centrală a PSD.
Senatorul Renică Diaconescu a precizat că congresul de sâmbătă nu este unul important, singurul scop fiind acela de a desemna o conducere de tranziție.
Și ceilalți social-democrați olteni prezenți la congres au spus că viitoarea conducere are misiunea să redreseze partidul, până la algerile prezidențiale.
Congresul PSD a fost deschis de Tudor, un băiețel îmbrăcat în costum national, care a făcut apel la unitate.
Candidații la cele trei funcții: de președinte, președinte executiv și secretar general și-au prezentat rând pe rând programul politic.
PSD are, în urma congresului de sâmbătă, o conducere nouă. Președinte este premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv este ministrul Finanțelor, Eugen Teodorvici, iar secretar general este Mihai Fifor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019