Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, vot liber la congres
01.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 70

PSD Olt a avut sâmbătă 157 de delegați la congresul pentru desemnarea președintelui, a președintelui executiv și a secretarului general al partidului. Președintele social democraților olteni, senatorul Paul Stănescu, a spus că liderii de la centru s-au grăbit cu organizarea cestor alegeri imediat după eșecul de la europarlamentare. Social-democrații din Olt au fost încrezători că partidul se va redresa până la alegerile prezidențiale.


Aproape 4.000 de social- democrați din toată țara au venit sâmbătă la Sala Palatului, din Capitală, să aleagă o nouă conducere a partidului. Din delegația județului Olt au făcut parte liderii locali, parlamentarii, primarii, consilierii locali și județeni, dar și șefi de instituții. Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a explicat, înainte de începerea congresului, că nu va vota, dar că va avea tot respectul pentru viitoarea conducere.
Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu a spus că delegații din Olt ai partidului au liberatatea să voteze cum cred de cuviință, însă a precizat că mulți dintre candidați provin din oraganizații care au pierdut alegerile și nu au ce să caute în conducerea centrală a PSD.
Senatorul Renică Diaconescu a precizat că congresul de sâmbătă nu este unul important, singurul scop fiind acela de a desemna o conducere de tranziție.
Și ceilalți social-democrați olteni prezenți la congres au spus că viitoarea conducere are misiunea să redreseze partidul, până la algerile prezidențiale.
Congresul PSD a fost deschis de Tudor, un băiețel îmbrăcat în costum national, care a făcut apel la unitate.
Candidații la cele trei funcții: de președinte, președinte executiv și secretar general și-au prezentat rând pe rând programul politic.
PSD are, în urma congresului de sâmbătă, o conducere nouă. Președinte este premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv este ministrul Finanțelor, Eugen Teodorvici, iar secretar general este Mihai Fifor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE