Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Candidaturi slabe” la congresul PSD
27.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 133

157 de social-democrați din Olt participă sâmbătă, la congresul de desemnare a noii conduceri PSD. Liderii din Olt ai partidului spun că nu au stabilit încă pe cine vor susține. Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt a spus că majoritatea candidaturilor sunt slabe.


Primarii, parlamentarii, consilierii județeni și membrii Biroului politic județean ai PSD Olt sunt pe lista delegaților care vor vota sâmbătă pentru noua conducere națională a social- democraților. Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a spus însă că organizația județeană nu a decis deocamdată pe mâna cui va merge, însă a precizat că unii candidați sunt slabi și n-au șanse să fie aleși de colegii de partid.
Dealtfel, președintele PSD Olt Paul Stănescu a precizat zilele trecute că acest congres nu ar fi trebuit să aibă loc atât de repede. Ar fi fost nevoie de o perioadă în care să se analizeze și să se stabilească cea mai bună variantă pentru ca partidul să se redreseze, după scorul obținut la alegerile europarlamentare.
În cursa pentru peședinția PSD au intrat Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleşoianu, Ilie Rotaru, Cătălin Stoichiţă. Funcția de președinte executiv al partidului este râvnită de Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Daniel Florea, Sorin Bota, iar cea de secretar general de social-democrații Marius Dunca, Gabriel Petrea, Felix Stroe, Codrin Ştefănescu, Mihai Fifor, Rodica Nassar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE