Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încrezători în viitorul României
08.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 219

Alianța 2020 USR Plus l-a prezentat astăzi la Slatina pe unul dintre candidații săi la alegerile europarlamentare din 26 mai. Vlad Botoș are 32 de ani și este managerul unei companii multinaționale din domeniul auto.


S-a alăturat USR încă de la înființare și este președintele filialei județene Arad. Prezent într-o conferință de presă la Slatina, Vlad Botoș, candidat la europarlamentare a subliniat faptul că Alianța 2020 USR Plus beneficiază de un val de simpatie în municipiile și orașele din județul Olt.
Vlad Botoș spune că cele două formațiuni politice și-au unit forțele într-un proiect corect, transparent și construit de la zero, ca răspuns la politica românească din ultimii 20 de ani.
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto, unul dintre obiectivele sale în Parlamentul European este să convingă un mare constructor auto să vină în România.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020