Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL, întâlnire cu alegătorii din Slatina și Balș
22.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 128

Doi candidați ai PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, Marian Jean Marinescu au venit vineri în Olt, să stea de vorbă cu alegătorii. Mai întâi au mers în Balș, apoi au venit în Slatina, unde au organizat un marș de la sediul partidului, pe străzile principale.


PNL s-a întâlnit vineri cu alegătorii din Slatina și Balș, în cadrul unor evenimente organizate pentru prezentarea candidaților la alegerile europarlamentare. Însoțiți de liderii locali ai partidului, dar și de președintele Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Marian Jan Marinescu au luat parte la un miting, apoi la o conferință de presă.
Rareș Bogdan a vorbit despre primirea călduroasă de care a avut parte în Olt și în toată zona Olteniei.

Marian Jean Marinescu s-a alăturat echipei de campanie a PNL după ce ieri a participat la ultima sesiune plenară a Parlamentului European, care a avut loc la Strasbourg. A explicat că, în calitate de raportor pentru politica de transport a Uniunii Europene, a propus majorarea bugetului destinat acestui domeniu important.
Tot vineri seara, liberalii olteni au organizat prima ediție a galei „I.C.Brătianu”, la care au participat toți președinții de organizații locale și aleșii locali ai PNL Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020