Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caravana 2020 USR Plus, la Slatina
22.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 155

Alianța 2020 USR Plus și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare, în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă la Slatina. Vor face o politică bazată pe accesarea de fonduri europene și investiții masive în educație, dacă vor primi votul oltenilor pentru a merge în Parlamentul European.


Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Nicu Ștefănuță, Alina Strugariu și Alin Mituță, candidați la alegerile europarlamentare din partea Alianței 2020 USR Plus, au fost sâmbătă la Slatina. Acțiunea de promovare electorală face parte dintr-o caravană care a ajuns în mai multe orașe ale țării. Fiecare dintre candidați și-a prezentat prioritățile pentru viitorul mandat de europarlamentar.
Candidații USR i-au îndemnat pe slătineni să iasă la vot, pentru a decide pentru viitorul lor și al României.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019