Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caravana 2020 USR Plus, la Slatina
22.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 214

Alianța 2020 USR Plus și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare, în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă la Slatina. Vor face o politică bazată pe accesarea de fonduri europene și investiții masive în educație, dacă vor primi votul oltenilor pentru a merge în Parlamentul European.


Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Nicu Ștefănuță, Alina Strugariu și Alin Mituță, candidați la alegerile europarlamentare din partea Alianței 2020 USR Plus, au fost sâmbătă la Slatina. Acțiunea de promovare electorală face parte dintr-o caravană care a ajuns în mai multe orașe ale țării. Fiecare dintre candidați și-a prezentat prioritățile pentru viitorul mandat de europarlamentar.
Candidații USR i-au îndemnat pe slătineni să iasă la vot, pentru a decide pentru viitorul lor și al României.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020