Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caravana 2020 USR Plus, la Slatina
22.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 200

Alianța 2020 USR Plus și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare, în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă la Slatina. Vor face o politică bazată pe accesarea de fonduri europene și investiții masive în educație, dacă vor primi votul oltenilor pentru a merge în Parlamentul European.


Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Clotilde Armand, Nicu Ștefănuță, Alina Strugariu și Alin Mituță, candidați la alegerile europarlamentare din partea Alianței 2020 USR Plus, au fost sâmbătă la Slatina. Acțiunea de promovare electorală face parte dintr-o caravană care a ajuns în mai multe orașe ale țării. Fiecare dintre candidați și-a prezentat prioritățile pentru viitorul mandat de europarlamentar.
Candidații USR i-au îndemnat pe slătineni să iasă la vot, pentru a decide pentru viitorul lor și al României.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020