Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR, în dialog cu cetățenii
15.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 136

Organizația din Olt a USR a primit în week-end vizita unor lideri centrali ai formațiunii politice. Este vorba despre senatorul Cristian Ghica și consilierul de la Primăria București, Octavian Berceanu, cel din urmă fiind și candidat al USR la alegerile europarlamentare. Ei au vorbit despre strategia pe care o urmează pentru a aduna cât mai multe voturi la acest scrutin.


Încrezători în puterea lor de a convinge electoratul să le ofere votul la europarlamentare, liderii USR organizează în această perioadă mai multe acțiuni de promovare. Sâmbătă, la sediul organizației județene a avut loc o conferință de presă la care au luat parte membri marcanți ai partidului. Ei au vorbit despre evoluția formațiunii politice înființate cu doar câțiva ani în urmă.
Cei de la USR își propun să stea de vorbă cât mai mult cu cetățenii, să le asculte și să încerce să le rezolve problemele.
La alegerile europarlamentare din 26 mai, USR va candida alături de PLUS, partidul lui Dacian Cioloș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020