Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR, în dialog cu cetățenii
15.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 110

Organizația din Olt a USR a primit în week-end vizita unor lideri centrali ai formațiunii politice. Este vorba despre senatorul Cristian Ghica și consilierul de la Primăria București, Octavian Berceanu, cel din urmă fiind și candidat al USR la alegerile europarlamentare. Ei au vorbit despre strategia pe care o urmează pentru a aduna cât mai multe voturi la acest scrutin.


Încrezători în puterea lor de a convinge electoratul să le ofere votul la europarlamentare, liderii USR organizează în această perioadă mai multe acțiuni de promovare. Sâmbătă, la sediul organizației județene a avut loc o conferință de presă la care au luat parte membri marcanți ai partidului. Ei au vorbit despre evoluția formațiunii politice înființate cu doar câțiva ani în urmă.
Cei de la USR își propun să stea de vorbă cât mai mult cu cetățenii, să le asculte și să încerce să le rezolve problemele.
La alegerile europarlamentare din 26 mai, USR va candida alături de PLUS, partidul lui Dacian Cioloș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019