Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O slătineancă de 23 ani, pe listă la europarlamentare
08.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1377

O tânără din Slatina candidează pentru un loc de europarlamentar la alegerile din 26 mai. Pro România este partidul care a inclus-o pe lista candidaților, iar aceasta a fost prezentată, astăzi, într-o conferință de presă.


La doar 23 ani, Ioana Dogeanu reușește să se afirme pe scena politică românească. Cu o educație aleasă și cu implicare activă în viața politică și socială, slătineanca vrea să demonstreze că tinerii valoroși merită să fie promovați. Susținută de Partidul Pro România, Ioana este cel mai tânăr candidat aflat pe listele alegerilor europarlamentare.
Ioana Dogeanu a absolvit Colegiul Național Radu Greceanu, apoi Școala Națională de Studii Politice și Administrative și urmează un master în Managementul Afacerilor Publice. Ea închide lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare. Pe primul loc se află fostul premier PSD Victor Ponta. El este secondat de comisarul european Corina Crețu, iar pe locul trei se află fostul prim-ministru, Mihai Tudose.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019