Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O slătineancă de 23 ani, pe listă la europarlamentare
08.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1453

O tânără din Slatina candidează pentru un loc de europarlamentar la alegerile din 26 mai. Pro România este partidul care a inclus-o pe lista candidaților, iar aceasta a fost prezentată, astăzi, într-o conferință de presă.


La doar 23 ani, Ioana Dogeanu reușește să se afirme pe scena politică românească. Cu o educație aleasă și cu implicare activă în viața politică și socială, slătineanca vrea să demonstreze că tinerii valoroși merită să fie promovați. Susținută de Partidul Pro România, Ioana este cel mai tânăr candidat aflat pe listele alegerilor europarlamentare.
Ioana Dogeanu a absolvit Colegiul Național Radu Greceanu, apoi Școala Națională de Studii Politice și Administrative și urmează un master în Managementul Afacerilor Publice. Ea închide lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare. Pe primul loc se află fostul premier PSD Victor Ponta. El este secondat de comisarul european Corina Crețu, iar pe locul trei se află fostul prim-ministru, Mihai Tudose.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021