Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD face lista pentru europarlamentare
18.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 226

PSD își propune să fie pe primul loc în preferințele românilor, la alegerile europarlamentare. La nivel central au loc ultimele discuții până la definitivarea listei de candidați, a anunțat vicepreședintele PSD, Paul Stănescu. Și la nivel local, organizația județeană se va mobiliza să obțină un loc fruntaș.


Social democrații au stabilit profilul candidaților pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Lista va fi definitivată cel mai probabil în Comitetul Executiv Naţional de săptămâna aceasta, pentru primul loc fiind vehiculat numele Rovanei Plumb.
Liderii social democrați din Olt își propun ca organizația județeană a PSD să obțină unul din cele mai bune scoruri la nivel național, așa cum s-a întâmplat și la europarlamentarele din 2014.
Conform criteriilor stabilite de liderii partidului, candidații social democrați pentru Parlamentul European trebuie să fie patrioți, să știe cel puțin o limbă străină și să apere interesele naționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019