Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD face lista pentru europarlamentare
18.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 263

PSD își propune să fie pe primul loc în preferințele românilor, la alegerile europarlamentare. La nivel central au loc ultimele discuții până la definitivarea listei de candidați, a anunțat vicepreședintele PSD, Paul Stănescu. Și la nivel local, organizația județeană se va mobiliza să obțină un loc fruntaș.


Social democrații au stabilit profilul candidaților pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Lista va fi definitivată cel mai probabil în Comitetul Executiv Naţional de săptămâna aceasta, pentru primul loc fiind vehiculat numele Rovanei Plumb.
Liderii social democrați din Olt își propun ca organizația județeană a PSD să obțină unul din cele mai bune scoruri la nivel național, așa cum s-a întâmplat și la europarlamentarele din 2014.
Conform criteriilor stabilite de liderii partidului, candidații social democrați pentru Parlamentul European trebuie să fie patrioți, să știe cel puțin o limbă străină și să apere interesele naționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021