Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, bine reprezentat în Comisia pentru buget
13.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 136

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu este noul vicepreşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. Parlamentarul oltean îl înlocuiește astfel pe pe Sorin Lazăr, devenit preşedinte. Astăzi, Comisiile reunite pentru Buget, Finanțe și Bănci, au respins cererea de reexaminare a Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2019.


După votul din plen, Legea Bugetului de Stat pe anul 2019 va fi retrimisă din nou, președintelui Klaus Iohannis. Vicepreşedintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, olteanul Marius Iancu, speră ca proiectele de investitii atat de necesare în domenii cum ar fi transporturile, sănătatea, educația sau dezvoltarea locală să nu mai fie blocate din cauza președintelui.
Referindu-se la nominalizarea și votul pe care i l-au acordat membrii Comisiei pentru buget, Marius Iancu a declarat că este onorat de încrederea lor și că împreună vor continua să dea rapoarte pozitive tuturor proiectelor care presupun implementarea masurilor care vor duce la creștere economică și un trai mai bun al românilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019