Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, flori și zâmbete pentru doamne
08.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 865

Echipa PSD Slatina a împărțit astăzi sute de flori doamnelor și domnișoarelor din oraș. Social democrații, împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, liderul organizație și-au propus ca prin gestul lor să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor femei, astăzi, într-o zi specială.


PSD Slatina a păstrat tradiția și a împărțit astăzi, de Ziua Femeii, flori și zâmbete pe străzile orașului. De la sediul partidului și până în Piața Gării, nu a fost doamnă sau domnișoară care să treacă neobservată de social- democrați.
Acestei acțiuni s-au alăturat și deputatul de Slatina, Marius Iancu, dar și președinte organizației de tineret a PSD Slatina, Alexandru Berechet.
PSD va păstra și anul viitor această tradiție de a oferi flori de 1 și 8 Martie tuturor femeilor pe care le întâlnesc în oraș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020