Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, flori și zâmbete pentru doamne
08.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 817

Echipa PSD Slatina a împărțit astăzi sute de flori doamnelor și domnișoarelor din oraș. Social democrații, împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, liderul organizație și-au propus ca prin gestul lor să aducă zâmbetul pe buzele cât mai multor femei, astăzi, într-o zi specială.


PSD Slatina a păstrat tradiția și a împărțit astăzi, de Ziua Femeii, flori și zâmbete pe străzile orașului. De la sediul partidului și până în Piața Gării, nu a fost doamnă sau domnișoară care să treacă neobservată de social- democrați.
Acestei acțiuni s-au alăturat și deputatul de Slatina, Marius Iancu, dar și președinte organizației de tineret a PSD Slatina, Alexandru Berechet.
PSD va păstra și anul viitor această tradiție de a oferi flori de 1 și 8 Martie tuturor femeilor pe care le întâlnesc în oraș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019